JustLease Belgium


Eksaardserijweg 250 9000 Gent
09 298 01 40 Klik om te bellen

Over JustLease Belgium

Waarom is JustLease Belgium de beste keuze voor jou?

Private Lease bij JustLease. Wij zijn dé specialist in leasen en bieden onze klanten slimme mobiliteitsoplossingen. Dit doen we door te luisteren naar onze klanten. Vanuit 45 jaar lease-ervaring kennen we de autoleasebehoeften goed en hebben daarom een speciaal private-leaseproduct gemaakt. Zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren en afstemmen op uw behoefte. Samen regelen we uw mobiliteit op een ‘slimme manier’.

Meer over JustLease Belgium:

Wij zijn Justlease Private Lease Belgium, een dochteronderneming van Terberg Group en zuster van Terberg Tractors Belgium. Ons verhaal begon zes jaar geleden met de ambitie om de wereld van autolease te veranderen en bereikbaar te maken voor particulieren. Dat is ons gelukt met ons product Private Lease. Samen met de medewerkers van Justlease Nederland werken wij dagelijks met 120 betrokken collega’s aan de uitbreiding, verbetering en vernieuwing van ons product. En dat wordt opgemerkt: onze klanten geven ons en onze dienstverlening een 8,7. Daar zijn wij supertrots op!

Wat kan JustLease Belgium je bieden?

In ons wagenpark rijden inmiddels 30.000 auto’s. Daarom hebben we goede afspraken voor de aankoop van uw nieuwe private-leaseauto. U kunt de nieuwe auto gewoon ophalen bij de merkdealer in de buurt en daar ook het onderhoud laten uitvoeren. Het voordeel van Private Lease is dat het abonnement ook alle kosten omvat voor reparatie, onderhoud, bandenvervanging, verzekering, pechhulp onderweg en vervangend vervoer. Eén nummer bellen als er iets is: Justlease Private Lease.

Merk

Bmw
Dacia
Fiat
Hyundai
Jeep
Kia
Mazda
Nissan
Opel
Peugeot
Renault
Seat
Skoda
Suzuki
Toyota
Volkswagen

Onze locatie

Logo JustLease Belgium

JustLease Belgium

JustLease Belgium


Eksaardserijweg 250 9000 Gent
09 298 01 40 Klik om te bellen